Cesim Bayram Ortaokulu

Vizyon: Demokratik,çağdaş,Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilköğretim çağındaki tüm öğrencilerimizin bilgili,becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine imkan tanımak ve tüm çocuklarımızın dünü tanımasını,bugünü öğrenmesini,yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır. Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda; -Doğru,dürüst -Çağdaş,araştırmacı -Özgüvenini kazanmış Güzel Ülkemizi;hak ettiği yere getirmek için çalışan,bireyler yetiştirmektir.

Misyon: İlköğretim çağındaki her çocuğun,milletin kültürel,manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş,Atatürkçü,bilimsel düşünceyi rehber edinmiş,ruh,beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş,doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren,dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmek ve ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştiği bir okul olmaktır.

Başarılar: 4006 Tübitak Bilim Fuarı kapsamında Pilot okul olarak seçilen okulumuzda 38 Öğrencimiz türkçe Matemetik Fen ve Tekn. sosyal Bilg. Tekn.Tasarım derslerinde toplam 24 proje hazırladılar.

Saatler: 08.20/15.30
Isınma: Kaloriferli.
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi ve öğrenci servisleri bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cesimbayramortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mahallesi Tabya Altı Küme Evleri No85/1 Eleşkirt/Ağrı

Yerleşim Yeri - Esentepe Mahallesi Eleşkirt/ AĞRI

Adres - Esentepe Mahallesi Tabya Altı Küme Evleri No85/1 Eleşkirt/Ağrı

Ulaşım Arabayla veya yaya.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl:34 Km/ İlçe: 1,5 Km